Magnezij

Deep blue Mg – Zechstein inside magnezijevo ulje u spreju

Magnezij

Deep blue Mg – Zechstein inside magnezijevo ulje u spreju je koncentrirani magnezijev klorid za praktičnu svakodnevnu transdermalnu upotrebu.

Prema brojnim provedenim istraživanjima najbolji, potpuno siguran i prirodan oblik suplementiranja magnezija je magnezijevo ulje zbog svoje potentnosti, učinkovitosti i jednostavne lokalne primjene na koži. Magnezijevo ulje je vrlo inovativan proizvod jer su istraživanja tek u novije vrijeme pokazala da se takvom aplikacijom kroz kožu s najmanjom količinom proizvoda dobiju najbolji rezultati, a što je još važnije ne postoji mogućnost predoziranja.

Magnezijevo ulje, ulje magnezijevog klorida, tekući magnezij ili magnezijev sprej su imena koja se odnose na koncentriranu otopinu magnezijvog klorida za transdermalnu primjenu. Lokalna odnosno transdermalna primjena magnezijevog ulja ima trenutni, ali i dubinski učinak zbog vrlo visoke apsorpcije magnezija u stanice kroz kožu kao primarni put unosa.

Važno je naglasiti da magnezij unesen oralnim putem u tijelo za veliki broj ljudi predstavlja izazov te je na taj način gotovo nemoguće podići razinu magnezija u tijelu na optimalnu. Jedan od uzroka je činjenica da magnezij ima laksativni učinak, a taj njegov utjecaj na pokretljivost crijeva i mekoću stolice je dodatno pojačan količinom uzetom u jednoj dozi. Apsorpcija u crijevima daleko je manja od apsorpcije kod lokalne aplikacije kroz kožu.

Deep blue Mg – Zechstein inside magnezijevo ulje je najbolji izvor magnezijevog klorida u praktičnom raspršivaču i odličan je proizvod za svakodnevno nadomještanje magnezija. Zechstein magnezijevo ulje je potpuno prirodan, organski i sirovi oblik magnezija koji se crpi u sjevernom dijelu Nizozemske iz prapovijesnog sloja soli gdje se more isušilo još prije 250 milijuna godina. Taj depozit nalazi se 1600 m ispod zemlje te je zbog toga najčišći izvor magnezijevog klorida u svijetu bez ikakve kontaminacije te sa konstatnom koncentracijom od 31%. Takav prirodni, sirovi oblik magnezijevog ulja nam garantira visoku apsorpciju magnezija zbog svoje sličnosti s vanstaničnim tekućinama poput seruma i limfe.

Odaberite individualan pristup

Savjetovanje farmaceuta
Personalizirane terapije
Holistički (cjeloviti) pristup zdravlju
Pročitajte više

Izdvojeni proizvodi

Pogledaj sve proizvode
Naša web trgovina koristi kolačiće kako bi vam pružili bolje iskustvo i funckionalnost stranice. Koristeći naše usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. View more
Prihvati
Odbij