Lavlja griva i maitake . 30 caps

57,00  (429,47 kn)

100% prirodan proizvod od divlje ubranog bilja i gljiva s ekološki čistog područja Altajskog gorja u Sibiru. Kombinacija biljne medicine i fungoterapije ima sinergijski (međusobno pojačavajući) učinak koji pojedinačne komponente ne pružaju. Lavlja griva sadrži spojeve koji potiču rast moždanih stanica. Maitake su regulator tjelesne endokrine osovine, koja uključuje hipotalamo-hipofizni sustav i jajnike.

 

Dostupno odmah
gluten GLUTEN FREE
sugar SUGAR FREE
GMO FREE

Sastav

maitake (grifola frondosa) 25%, lavlja griva (hericium erinaceus) 25%, agarikus (fomitopsis officinalis) 25%, borova trava ili matka (orthilia secunda) 25%

 

Opis

Maitake

Maitake su regulator tjelesne endokrine osovine, koja uključuje hipotalamo-hipofizni sustav i jajnike. Potiče gubitak težine; smanjuje tegobe i probleme povezane s menopauzom kod žena (valunzi, znojenje, razdražljivost i ubrzan rad srca); otklanja neugodne osjećaje predmenstrualnog sindroma kao što su razdražljivost, dosadni bolovi u donjem dijelu trbuha, slabost, umor i glavobolja. Koristi se kao dodatna komponenta u liječenju polipa, papiloma, cista, fibroida, adenoma i drugih benignih tumora, mastopatije i disfunkcije jajnika.

 

Lavlja griva

Rezultati kliničkih ispitivanja pokazali su da je gljiva učinkovita protiv dobroćudnih i zloćudnih tumora: mioma, fibroida, cista. Aktivira T- i B-limfocite imunološkog sustava, ubrzava stvaranje limfocita i povećava njihov broj tri puta u odnosu na prvobitni, čime se povećava snaga imunološkog odgovora. Hericenon i erinacin E, izolirani iz gljive, snažni su stimulatori sinteze faktora rasta u živčanim stanicama mozga, što je indikacija za primjenu za održavanje i poboljšanje kognitivnih funkcija, povećanje koncentracije i prevenciju demencije.

 

 Borova trava ili borova matka

Borova trava ili borova matka ima izraženo protuupalno djelovanje i koristi se za liječenje ginekoloških bolesti upalne prirode, fibroida maternice, neplodnosti, krvarenja maternice, toksikoze, menstrualnih poremećaja, opstrukcije i upale.

 

Agarikus

Agarikus zauzima središnje mjesto u regulaciji rada jetre, njenom čišćenju i uspostavljanju metaboličke funkcije. Poremećena funkcija jetre dovodi do poremećaja u sintezi ubikinona, glavnog antioksidansa koji usporava starenje organizma. Lanofil polisaharid stimulira jetru, potiče bržu razgradnju masti i njihovo uklanjanje iz tijela.

Kombinacija biljne medicine i fungoterapije ima sinergijski (međusobno pojačavajući) učinak koji pojedinačne komponente ne daju.

Dodaci prehrani serije Alfit za fungoterapiju kompatibilni su s drugim biljkama i lijekovima, ali nisu lijekovi.

 

Svaka komponenta uključena u sastav ima blagotvoran učinak na različite organe i sustave ženskog tijela, te sprječava učinke negativnih čimbenika.

 

Recept za dodatke prehrani iz serije "Alfit" razvio je dr. Sergej Valerjevič Korepanov, onkolog, ginekolog i fitoterapeut.

Dr. Korepanov preporučuje korištenje ovog proizvoda prema protokolu:

2 x dnevno 1 kapsula tijekom 1-3 mjeseca 1-2 x godišnje za:

- oslabljeni imunološki sustav

- "sluznica" tijela (nakupljene otpadne tvari u tijelu)

- razdražljivost i emocionalna labilnost

- ginekološke bolesti upalne prirode

- eroziju maternice i vagine

- hormonsku neravnotežu (PMS, menopauza)

- smanjenu koncentracija, oslabljene kognitivne funkcije

 

 

Kako koristiti?

1 kapsula 2x dnevno 30 min prije jela

Preventivno: 1 kapsula dnevno 30 min prije jela

Kontraindikacije: individualna osjetljivost na sastojke, ne preporuča se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 1 god