Zlatna zubna pasta . 100 ml

35,00  (263,71 kn)

Koloidno zlato poboljšava zdravlje desni, eterično ulje sibirske jelke ima izrazit baktericidni učinak dok CGNC kompleks posjeduje moćan protuupalni učinak.

gluten GLUTEN FREE
sugar SUGAR FREE
GMO FREE

Sastav

Sastav: koloidno zlato, eterično ulje sibirske jelke, CGNC kompleks (poliprenolni kompleks sibirske crnogorice), ne sadrži flor.

Opis

ZLATNA ZUBNA PASTA

Sastav: koloidno zlato, eterično ulje sibirske jelke, CGNC kompleks (poliprenolni kompleks sibirske crnogorice), ne sadrži flor.
Djelovanje: koloidno zlato poboljšava zdravlje desni, eterično ulje sibirske jelke ima izrazit baktericidni učinak, CGNC kompleks ima moćan protuupalni učinak.

Koloidno zlato

Malo je vjerojatno da su srednjovjekovni alkemičari nagađali o baktericidnom i ljekovitom djelovanju zlata, ali su znali za njegov blagotvoran učinak na tijelo i stoga su ga redovito dodavali svojim lijekovima. Neki takozvani eliksiri mladosti, koji su se temeljili na zlatu, zapravo su dali nevjerojatne rezultate i zbog njegovog antimikrobnog učinka.

U Indiji je korištenje takozvane bhasme ili pepela od zlata poznato već nekoliko tisućljeća u tradicionalnoj medicini i kozmetici. Država godišnje potroši oko dvije tone čistog zlata u te svrhe, iz kojih se napravi 400 milijuna bhasmi.

Ulje sibirskog bora

Ulje sibirskog bora sadrži visoku koncentraciju organskih spojeva koji se mogu koristiti u borbi protiv opasnih infekcija. Studija objavljena u Phytotherapy Research ispitivala je antibakterijski učinak eteričnog ulja bora na E. coli (Escherichia coli) i Staphylococcus aureus. Rezultati su pokazali da se tri tvari u eteričnom ulju bora aktivno bore protiv Staphylococcus aureus: alfa-pinen, beta-kariofilen i alfa-humulen. Otkriće sugerira da eterično ulje bora ima snažan antimikrobni učinak na patogene bakterije i gljivice. Studija objavljena u World Journal of Microbiology & Biotechnology također je pokazala da eterično ulje bora djeluje kao antimikrobno i antioksidativno sredstvo u proizvodima za osobnu njegu i kao prirodni lijek protiv gripe, ublažava oticanje sluznice i ima protuupalno djelovanje na grlo i bronhije.

CGNC kompleks

CGNC ili poliprenol kompleks sibirskog bora i cedra otkrili su prije nekoliko godina znanstvenici u Tomsku, Sibir, kada su proučavali načine "pomlađivanja" mitohondrija u starim ili oštećenim stanicama. Otkrili su da tvari u iglicama sibirskog bora i cedra značajno povećavaju sadržaj kisika u krvi, što je uvjet za stanično disanje i posljedično za ATP (adenozin trifosfat). Studija je pokazala da je više od 70% stanica obnovljeno i počelo funkcionirati kao da su mlade stanice.

Kako koristiti?

PREPORUKE ZA UPOTEBU:

Četkati zube crnom pastom 2 minute.