Srebrna i zlatna alginatna maska za lice . 2x30g

50,00  (376,73 kn)

Jača kolagenska vlakna, zaglađuje bore, hrani kožu, ima izrazito pomlađujući učinak (jak lifting učinak), a već nakon prve uporabe koža postaje zategnutija i svilenkasta.

gluten GLUTEN FREE
sugar SUGAR FREE
GMO FREE

Sastav

Sastav: srebrni ioni, koloidno zlato, alginat, kavijar jesetre, poliprenolni kompleks

Opis

SREBRNA I ZLATNA ALGINATNA MASKA ZA LICE

Sastav: srebrni ioni, koloidno zlato, alginat, kavijar jesetre, poliprenolni kompleks
Djelovanje: jača kolagenska vlakna, zaglađuje bore, hrani kožu, ima izrazito pomlađujući učinak (jak lifting učinak), Već nakon prve uporabe koža postaje zategnutije i svilenkasta.

Alginat

Natrijev alginat se ekstrahira iz smeđih morskih algi. Djeluje kao sredstvo za zgušnjavanje i emulgator. Hladno je želatinozno sredstvo i izrazit kelator koji odstranjuje teške metale i toksine iz krvotoka i kože. Alginat u svoju strukturu također veže i odumrlo tkivo i mikroorganizme.

Srebrni ioni

Već je dugo poznato i dokazano da je srebro posjeduje prirodan antiseptički i baktericidni učinak. Srebro djelujue umirujuće na kožu te potiče njenu regenraciju. Kao dio kozmetičkih proizvoda potiče sintezu protumikrobnih peptida i zaustavlja nastajanje enzima koji uništava elastin. Srebro također pomaže kod ponovnog uspostavljanja optimalne fiziološke ravnoteže kožne mikroflore. Iako je srebro učinkovito protiv širokog spekrta bakterija, ne uništava korisnu floru kože, a sprečava razvoj kolonija neželjenih mikroorganizama.

Koloidno zlato

KOloidno znato se u kozmetici upotrebljavaju samostalno, ali i kao katalizator za dovođenje drugih aktivnih tvari u kožu. Zlato se najčešće nalazi u proizvodima protiv starenja te za učvršćivanje i lifting kože. Nano čestice zlata lako prodiru duboko pod kožu i time potiču proizvodnju kolagena i pružaju prirodne mehanizme pomlađivanja.

Kavijar jesetre

Kavijar jesetre sadrži visok udio vitamina (A, D, B1, B2, B6), elemenata u tragovima (Co, Cu, P, Si, Zn), lipida, aminokiselina (glicin, lizin, histidin, arginin, aspargin) i bjelančevine. Jedna od glavnih bjelančevina u ekstraktu je protein vittelle, koji je ime dobio po latinskoj riječi vita. Taj je protein povezan s mnogobrojnim fosfolipidima koji pomažu tvarima prodrjeti u kožu, obnoviti djelovanje stanične membrane i time smanjiti gubitak vlage putem kože. Kavijar potiče regeneraciju stanica i djeluje izrazito pomlađujuće. Kemijski sastav kavijara je naime jako sičan kemijeskom sastavu novih epidermalnih stanica. Kavijar sadrži antioksidante i štiti kožu od štetnih UVA i UVB zračenja, a uz to i aktivno stvara kolagen i elastin. Ekstrakt crnog kavijara zbog omega-3 i omega-6 masnih kiselina djeluje izrazito hidratantno. Kozmetički proizvodi s kavijarom jesetre osiguravaju koži vlagu i daju joj nevjerojatan sjaj zbog čega koža djeuje mlađa.

Kako koristiti?

PREPORUKE ZA UPOTEBU:

Rastopite 15 g praha u 50 ml vode ispod 20°С te promiješajte da dobijete kremu. Nanesite na lice u sloju debljine 2 - 3 mm. Nakon 30 minuta uklonite masku u smjeru odozdo prema gore.